View Single Post
Old 07 May 2011, 16:33   #112
Dl.cinematic
Veteran

Dl.cinematic

Originally Posted by danonino:
Cate aberatii pe aici!

Ca de obicei, ești un bou și jumătate! Sigur o știi și tu, dar din când în când e bine să îți re-amintească și alții chestia asta, ca să nu uiți cum să te comporți și data viitoare!

Nu înțeleg de ce te ascunzi de realitate. Nu era mai simplu ca în loc de film-serial să scrii direct telenovele? Ce, s-a terminar episodul și te-ai gândit să vezi și tu ce mai scrie pe Cinemagia? Vezi că a început următorul, așa că, la loc comanda!

Ți-o fie ție frică că eu am drept de vot, dar eu mă îngrozesc că tu ești cel care manipulezi voturile. Când o să revii la un limbaj civilizat, o să mai dialoghez cu tine! Până atunci, învață să scrii și să citești: nu mă cheamă cinematica (apropo de asta, experiența mea de până acum m-a convins de faptul că doar analfabeții se bat cu pumnii în piept că știu să scrie și să citească, așa că nu mă miră că susții menținerea subtitrărilor!).

A, și încă ceva: logica nu e o chestie opțională. Degeaba ocupi pagini întregi cu textele tale, dacă tot nu îți exprimi coerent nicio idee. Tot la gunoi vor ajunge și textele tale, ca și tine! Ești o rușine!
Dl.cinematic is offline   Reply With Quote sendpm.gif