Originally Posted by sergiuseling:
Bine atunci zic și eu că filmele au fost făcute ca să ruleze într-un cinematograf pe un ecran mare.
În momentul în care pui filmul pe un ecran mic deja ai VIOLAT filmul. Nu mai pun la socoteală întreruperea de reclame, cenzurarea filmului etc.
Ce facem? Nu ne mai uităm decât la cinema la filme să-i respectăm pe artiști?
Și nu văd nimic rău în a oferi și posibilitatea de a vedea filmele și dublate dacă unii așa vor .
|
Asta am zis și eu într-o postare anterioară și am fost luat peste picior. Sincer, nu cred că mesajul tău va avea vreun ecou, cel puțin nu pe-aici. Probabil o să apară vreun trol care o să-ți spună că nu comentezi pe subiectul care trebuie. Se pare că numărul critic de forumiști s-a format deja și ei susțin sus și tare că inițiativa legislativă respectivă nu e bună. Din ce motive, asta e, într-adevăr, dificil de aflat, cel puțin dacă ai de gând să citești ce s-a postat până acum (cu excepția lui Shaik_S._Peer, nimeni nu a reușit să puncteze decisiv). Gândirea de tip clișeistic pare să domine pe-aici și, din păcate, de multe ori argumentele trec de granița interesului pur cinematografic în sfera politicii ori de-a dreptul în cea a miștocărelii. Argumentul cel mai "tare" a fost al unui forumist, care, crezând că eu sunt în favoarea inițiativei și neavând argumente rezonabil de raționale pentru a-și susține punctul de vedere, mi-a dat replica "supremă" care, recunosc, m-a lăsat mască:
"oricum nu se va vota". Ce poți să mai ceri unor astfel de specimene? Eu cred că nimic.