Originally Posted by Dl.cinematic:
Acum, că te-ai raliat şi tu "turmei", fără, însă să îţi fi exprimat măcar un punct de vedere "propriu şi personal", sunt sigur că te simţi, din nou, în largul tău. Nu poate decât să mă bucure chestia asta!
|
Nu mi-am exprimat un punct de vedere pentru ca m-a deranjat mai mult atitudinea ta de a da argumente de dragul argumentarii decat proiectul de lege in sine. Sper ca si tu te simti in largul tau acum ca ne-ai aratat tuturor cat de special esti si cum poti jongla cu perspectivele.
Din punctul meu de vedere e irelevant ca vor exista in continuare metode de a viziona filme nedublate pentru cei care vor neaparat asta. Mai important mi se pare ca se va practica mutilarea unor opere de arta pentru a proteja identitatea nationala de un pericol imaginar si pentru a incuraja lenevia intelectuala si analfabetismul. Nu ma intereseaza ca se intampla doar in televiziune, ma intereseaza ca se intampla punct.
Si sunt curioasa daca legea s-ar aplica si pentru musical-uri. Abia astept sa vad Jesus Christ Superstar sau Singing in the Rain in romana. Pacat ca n-am televizor.