View Single Post
Old 06 May 2011, 13:21   #50
Working_Class_Hero
Novice

Working_Class_Hero

Originally Posted by Federico:
eu incep sa-mi dau seama ca domnul Sugaciu are totusi dreptate. insa trebuie mers mai adanc. identitatea nationala e totul si orice tangente alteritare cu potential maculator trebui rase de la radacini. nu numai ca filmele straine trebuie dublate, ci importul lor trebuie suprimat complet. asta nu trebuie sa ramana valabil numai pentru cinema. afara cu literatura straina si cu orice forma de cultura de sorginte non-geto-dacica din sfantul spatiu carpato-danubiano-pontic. rupte orice legaturi politice cu exteriorul. sa purcedem la eradicarea impuritatilor cromozomiale ale minoritatilor etnografice si sa instalam aristocratia sangelui latin. sa construim un zid urias insurmontabil de-a lungul fiecarui milimetru de granita. sau nu: un clopot de sticla impenetrabila ca sa ne asiguram si puritatea identitatii nationale atmosferice. Traiasca Romania Autarhica!!!

O idee excelenta! Cred ca D-l cinematic este si el de acord si ar putea chiar gasi numeroase argumente in favoarea ei cum ar fi faptul ca astfel adevaratii cinefili vor putea astfel calatori in in afara tarii la premiere si festivaluri pentru a vedea filmele direct in tara de origine. In definitiv pentru a intra total in atmosfera filmului este absolut necesar nu numai sa il vizionezi in cinematograf ci sa il vizionezi in cinematograful din tara in care a fost conceput.
Working_Class_Hero is offline   Reply With Quote sendpm.gif