View Single Post
Old 06 May 2011, 11:47   #39
Dl.cinematic
Veteran

Dl.cinematic

Originally Posted by rvn:
lasa, ca vor apare pe piata dvd-uri piratate,cu duiumul.numai tigarile sa fie la juma de pret?

Nu am mai menţionat şi aspectul ăsta, aşa că îl spun acum: "ca şi când aceste DVD-uri piratate nu ar exista deja!". Timpul gramatical folosit de tine nu este (deloc!) cel potrivit. Tu spui "vor apărea". Eu zic: "există deja, din plin". Şi, sunt sigur, 80% (sau peste?) din cei care îşi exprima opiniile aici nu umăresc filmele la TV, ci din surse piratate. Punct. E suficient să vă uitaţi pe lista de "Filme recent vizionate" de pe Cinemagia sau la aceea cu "Note acordate" filmelor. Vai, ce titluri sunt pe acolo, acoperă cu succes toate decadele secolului trecut! Toate filmele alea sunt vizionate la TV sau cinema? Ori, poate, sunt cumpărate din magazin? Mă îndoiesc de ambele!
Deci, eu zic să ne impunem o anumită temperare a vehemenţei cu care criticăm iniţiativa legislativă (cu care, o spun din nou, nu sunt nici eu de acord). Însă argumentele invocate pe aici par de-a dreptul deplasate. Citind thread-ul, chiar ai impresia că va fi o mare tragedie dacă iniţiativa respectivă se va concretiza. Hai să fim serioşi! Voi, aici, încercaţi să stabiliţi "sexul îngerilor".