View Single Post
Old 30 Apr 2011, 22:02   #53
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by vave:
Întotdeauna vor exista controverse între două generaţii. Lucrul care mă sperie este că odată cu trecerea timpului, distanţa de ani între cele două generaţii în contradicţie e tot mai scurtă.

P.S. Personal mă îngrozesc liceenii din ziua de azi şi nu a trecut chiar aşa multă vreme de când eram eu însămi liceeancă.

da, ai dreptate. am si eu doi veri. si uitandu-ma acuma la ei, realizez cat sunt de schimbati. ala mic e in clasa a 5-a si are deja telefon cu touch-screen plus cont pe facebook si vreo trei prietene. cel mai mare e deja versat. in clasa a 7-a umbla cu taxiul si are banii lui... ma sochez cand vad cat sunt de schimbati. cum se maturizeaza atat de devreme si fac niste chestii pe care eu le faceam in liceu nu in clase atat de mici. si culmea, au trait in acelasi mediu ca si mine... ce i-a schimbat, a fost anturajul, care de la o generatie la alta, de la un an la altul, se schimba vazand cu ochii. si incerc sa imi dau seama daca e bine sau nu ce se intampla. pe de o parte e ok, ca invata de mici sa fie responsabili. pe de alta, nu e bine pentru ca nu mi se pare varsta potrivita pentru niste copii sa invete valoarea banului. pentru ca banul i-a transformat in niste baieti cu aere...