Originally Posted by danonino:
Si mai exact ce spune?! Ca nu numai generatia 14-22 se distreaza pe genul asta de piese...sau mergem pe ideea "spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun ce fel de om esti"?!
Eu de exemplu ascult orice, de la Red Hot Chilli Peppers, U2, Coldplay etc pana la muzica de club...daca atmosfera este placuta si cei de care sunt alaturi sunt se simt bine, de ce sa fac pe interesantul si sa ma fac ca nu ma pot distra pe o melodie facuta pe calculator cu 3 versuri adaugate gen "WTF?!"...pt mine conteaza momentul si compania de care sunt alaturi, nu fac "nazuri unde nu sunt cazuri"...una e ce asculti acasa de unul singur si alta e ce se asculta intr-un grup, club etc.
Mai mult, chiar aseara am avut un mic party acasa...gen o reuniune cu intreg grupul de prieteni....am stat la vb ce-am stat...am ascultat melodii "placute urechii" si pe cat se adunau sticlele goale sub masa si din caterinca in caterinca, fetele aveau chef de dans si am schimbat muzica pe din-astea mai simpliste/pur-comerciale...si pot sa spun a iesit chiar super misto
Printre mai multe melodii am ascultat si cea pe care ai dat-o exemplu mai sus...ba mai mult am ascultat varianta
Hai ia-o ca mor/Viorele,Viorele ce faci Viorele?Aoleu eu Aoleu 
...o varianta mai stupida decat originalul...dar daca ne-am simtit bine prea putin ne-a interesat de mesajul piesei sau de natura ei...
Singurele doua genuri care nu le suport sunt black-metal si manele...dar nu pot sa fiu ipocrit in a caracteriza pe cineva doar pt muzica pe care se simte bine in cadrul unui eveniment...