L-am dat exemplu pe Messi ca sa vezi ca si cel mai bun jucator din lume se mai ajuta de teatru sa obtina lovituri libere si cartonase galbene pentru adversari ca sa nu mai zic ca a marcat si cu mana acum vreo 2 ani la fel ca "marele Maradona".Zici ca sa nu arunc toata vina pe Barca dar tu in proportie de 90% o arunci pe Real.Da,au parcat autobuzul,da,au avut niste intrari urate,chiar foarte urate dar nici Barcelona nu e usa de biserica.Explica-mi si mie de ce trebuie "cea mai buna echipa din lume" sa se vaite de fiecare data?De ce ii invata pe jucatori sa simuleze in halul ala?Unde e fair play-ul?Lucruri mai grave decat presupusele exagerari ale jucatorilor Barcelonei?
Cum ar fi?Jucatorii Realului au primit sanctiunile meritate pentru faulturi iar cei ai Barcelonei n-au primit nimic pentru simularile repetate si jalnice.Eu zic sa deschizi ochii bine si sa realizezi ca sunt ajutati mai tot timpul de catre arbitri in mod clar pentru ca atunci cand nu reusesc sa desfaca o aparare 11 vs 11 recurg la mizeriile alea ca sa scape de un om sa le faca treaba mai usoara.Si ce daca n-a avut Arsenal nici un sut pe poarta?Asta justifica cartonasul rosu gratuit acordat lui Van Persie?
|