Originally Posted by Dl.cinematic:
Originally Posted by andreiu7z:
E clar că nu este un film-capodoperă, dar nici nu-l putem cosidera unul de duzină, acordându-i note mici.
|
Eu cred că dintre toate concluziile posibile ce s-ar fi putut desprinde din nota pe care am acordat-o eu filmului (adică 6/10)
|
am un principiu,fiindca tot se insista pe note:ele niciodata nu reflecta realitatea,ci o reactie de moment a celui care le acorda (profesorul,adica).el se poate trezi dimineata morocanos si in ziua examenului,toti studentii pica.
fiecare apreciaza filmul dupa cum i se implinesc asteptarile.nu conteaza pana la urma daca ne incadram in categoria expertilor sau a prostalailor,important este sa ne putem exprima impresiile despre ultimul film vizionat,asa cum am receptat noi,ceea ce a vrut autorul sa transmita.daca unii dintre noi,nu vedem sensuri ascunse sau subtilitati,poate e o problema de perceptie sau poate fi si un defect al filmului,indiferent de numele celui care l-a realizat.
eu,recunosc,am avut ceva asteptari de "rosemary's baby",dar nu m-a impresionat,fiindca n-a reusit sa ma faca sa cred ca vizionez un horror.in lipsa efectelor vizuale care ar fi putut da aceasta impresie,expresivitatea actorilor (cu exceptia Miei Farrow) a lasat de dorit,iar elementele care ar fi dat senzatia de straniu,de ciudat,de rau,sunt prea sterse ca sa te"ingrozeasca".iar finalul,aproape ca a fost ratat.macar daca ne aratau copilul!
imi pare rau daca nu sunt pe acceasi lungime de unda cu cei avizati,dar cel putin,mi-am rezervat dreptul de a-mi spune punctul de vedere.putem acorda note filmelor,dar sa acordam si celor care isi exprima opiniile?