Originally Posted by andreiu7z:
E clar că nu este un film-capodoperă, dar nici nu-l putem cosidera unul de duzină, acordându-i note mici.
|
Eu cred că dintre toate concluziile posibile ce s-ar fi putut desprinde din nota pe care am acordat-o eu filmului (adică 6/10), ai ales-o pe cea mai puţin "inspirată" (

). Prin natura lui, acest thread adună laolaltă persoane dintre cele mai diverse, de la experţi în materie de cinema (nu mă includ în această categorie!)
all the way până la neofiţi. Din acest motiv, nu aş interpreta nota respectivă ca plasând în mod automat filmul în categoria celor "de duzină", la fel cum un 10 acordat de un "trol" unui film cu adevărat "de duzină", nu îl poate transforma într-o "capodoperă". Pe scurt, cred că ai suprainterpretat puţin ceea ce am vrut să spun, însă după intervenţia mea de acum, sper ca totul să fie înţeles exact aşa cum am intenţionat: nu aş adăuga filmul în clasamentul personal în primele, să zicem....100 de poziţii. Dar asta nu înseamnă deloc că filmul este un "rebut", ci doar
un film, pe marginea căruia putem însă continua să dezbatem fără încrâncenări şi concluzii imuabile