View Single Post
Old 24 Apr 2011, 22:26   #1154
capodecina
Senior

capodecina

Originally Posted by Cristina_:
Ce observ este ca capodecina face o campanie impotriva doctorilor din Romania chiar si in ziua de Paste.Aici arata clar ce caracter are.Toata lumea poate sa greseasca... doctorii nu sunt si ei oameni? Nu doar salariul conteaza, dar este un factor important pe langa de ce aparatura dispui. Poti sa ai nu stiu ce pregatire de zeci de ani, daca nu ai aparatura necesara pacientul oricand poate sa moara in spital. Ieri a adus vorba ca "doctorii unguri sunt doctori". Eu il intreb pe capodecina: de ce nu vrei atunci sa te muti in Ungaria?
Cristina_... hai sa-ti pun o chestie. Lasa tu caracterul si Pastele deoparte. Era vorba de indiferenta unor medici. Spuneai de cazurile in care sunt comise greseli ca sunt rare, pardon... "izolate", ai trei exemple mai sus DE PE UN FORUM, iar acum dai vina pe aparatura.

Eu zic sa o lasam balta cu polemica asta. SI sa iti raspund si la intrebare. Poti sa fi sigura ca nu mi-as face operatie in Romania pe baza a N exemple pe care le cunosc personal si le-am auzit. De aici intelegi tu ce vrei, e aparatura proasta, sunt medicii prosti, etc...
capodecina is offline   Reply With Quote sendpm.gif