Originally Posted by Kuhaylan:
Originally Posted by Coolaf:
Hristos a inviat in primul rand ! 
Am vazut acum cativa ani un film de actiune/thriller al carui nume nu mi'l aduc aminte,sper sa ma ajutati voi.Filmul incepe intr'un loc mai intunecat si are in prim plan un baiat si o fata,studenti la criminalistica care anchetau o crima..totul era o inscenare bineinteles,ei doar faceau practica si tin minte ca ajung intr'un fel de casa mai parasita iar dupa un timp se face o selectie din care se aleg cei mai buni pentru a pleca pe o insula (nu mai stiu daca la relaxare sau pentru high training).Ideea este ca pe aceasta insula era cineva care le voia moartea si le intinde fel si fel de capcane din care moare unu cate unul.Primul care moare stiu ca este inghetat..imi mai aduc aminte ca cel care le voia raul ii adoarme pe toti si scrie pe geamuri niste cifre iar unul dintre studenti isi da seama ca defapt pe geamuri era scris un cod al curentului electric sau ceva de genu' si incep sa se fereasca de apa care inundase locul..presupuneau ca cineva va taia niste fire de electricitate si le va arunca in apa..nu mai tin minte prea multe,sper sa ma puteti ajuta  .
|
Mindhunters (2004)
|
Asta e,mersi frumos