Originally Posted by Cristina_:
Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical.
|
Stai asa. Nu ma intelege gresit ca iau aparare statului. Dar multi se lamenteaza ca e greu ca bla-bla, ca nu e corect. OK. Dar eu ca pacient am pretentia sa fiu tratat cum trebuie. Pentru ca nu e ca si cum mergi intr-un magazin si te trateaza vanzatorul cu indiferenta ca nu are salariu mare, e spital, e viata unora in joc. Cazuri izolate?

Se vede ca tu nu prea esti la curent cu sistemul medical din Romania.
Din pacate chiar am o prietena care din cauza a 3 medici idioti trebuie sa stea 2 luni in carje. E corect, nu? Sa-ti spun unde s-a dus apoi sa-si faca operatie (cu toate ca nu trebuia operatie, daca era diagnosticul corect)? In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d.
Nu am nimic cu tine, personal, dar de aici pana sa imi spui ca eu nu am dreptul la parere, scuza-ma.