View Single Post
Old 21 Apr 2011, 10:45   #3364
bremen1980
Guru

bremen1980

Originally Posted by Windom:
Originally Posted by bremen1980:
Cred ca feministele s-au oţărît văzînd care era imaginea femeii in filmele noir.
Eu cred ca, dimpotriva, se simt flatate. Respectiva imagine nu numai ca nu le pune intr-o lumina proasta (ele sint cele care trag toate sforile pina la urma, mult mai puternice decit fraieru' din rolul principal), dar filmul noir e adevarat cinema verite cind vine vorba de prezentarea femeii, veritabil studiu antropologic - primul gen care infatiseaza femeia exact asa cum este - calculata, oportunista, machiavelica. Cum naiba ar fi supravietuit astfel pina in zilele noastre? Cu ce ne-am mai fi clatit noi ochii azi daca toate erau usa de biserica?

Corect .Imaginea femeii care ni se tot baga pe gît : diafană ,blîndă ,maternă,înţelegătoare ,spirituală
Realitatea ;materialistă,rece ,vicleană,făţarnică,bîrfitoare ....................... şi nu în ultimul rînd rea

Revenind la filme recent vazute :Donnie Darko .E misto atunci cind revezi filmele mai vechi faptul ca dai peste chestii pe care le-ai uitat .L-am gasit aseara in Donnie Darko pe Seth Rogen in rolul unui golanas de liceu .
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif