Bazat pe ce criterii se completeaza sectiunea "Monden"? Zvonuri? Biografii/Autobiografii oficiale? Reviste de scandal?
Sunt curioasa, pentru ca in cazul Myrnei Loy, sectiunea "Monden" e destul de ciudata. Adica, jumatate din persoanele care sunt listate ca "aventuri" sau "relatii" nu au ce cauta acolo, decat daca "relatie" inseamna altceva decat "relatie amoroasa".
I-am citit autobiografia (e actrita mea preferata), si in ea clarifica foarte multe lucruri care pana la publicarea acesteia fusesera zvonuri. Spencer Tracy, James Stewart, Clark Gable, Humphrey Bogart si Leslie Howard, printre altele, nu au avut avut nici o relatie cu ea (Tracy si Howard i-au facut avansuri, e adevarat, la fel si Gable, dar a ramas doar prietena apropiata cu acestia). Iar Paul Newman a fost suficient de tanar incat sa-i fie fiu (nascut in 1925). De fapt, cand au jucat impreuna, a jucat-o pe mama acestuia ("From the Terrace").
In plus, nu imi dau seama cum a putut sa aiba o relatie cu James Stewart in 1923, cand ea avea 18 ani iar el 15, si nici cu Clark Gable in 1922 cand ea avea doar 17 ani. Chiar daca ar fi avut o relatie cu ei, nu s-ar fi putut intampla decat dupa 1934. A fost "descoperita" de abia prin 1924 sau '25, dar nu era inca celebra. A devenit cu adevarat cunoscuta prin 1934, dupa "Manhattan Melodrama" si "The Thin Man".
PS. Nu vreau sa fiu naspa, nici sa jignesc pe nimeni, dar mi se pare ca pana si sectiunea asta a forumului s-a transformat in arena de box. Poate ar fi mai productiv sa ne axam pe problemele legate de site si continutul sau, in loc sa ne jignim reciproc.