Seria “Twilight”
- In timpul filmarilor la “Eclipsa”, actorii n-au avut voie sa se bronzeze. In pauze, stateau numai sub umbrele.
- După filmarile de la “Eclipsa”, Taylor Lautner si-a cumparat prima lui masina: un BMW negru, care a costat 70.000 de euro.
- Taylor Lautner, cel care în film il interpreteaza pe Jacob, a primit pentru rolul din “Eclipsa” un onorariu de 6.000.000 de euro.
- Platourile de filmare din Canada erau zilnic invadate de fani. Adesea, trebuia sa intervina politia. Robert a declarat: “Ma simt incomod cand e necesar sa fiu transportat cu paza. Nu ma simt special si nu-mi place cand ceilalti au probleme din cauza mea”.
- In timpul unei scene de lupta, din greseala, Kellan Lutz, vampirul Emmett Cullen l-a lovit tare pe Jackson Rathbone. Acesta din urma a fost dus la spital, pentru a se asigura ca nu are o comotie cerebrala. Din fericire, a scapat cu o vanataie.
- Pe platourile de filmare de la “Eclipsa” s-a aflat un personaj mai fioros decat vampirul Riley (Xavier Samuel). “Zilnic venea in vizita un raton. Cand am vrut sa-i fac o poza, a sarit pe mine si m-a muscat de deget. Probabil imi voia sangele”, glumeste Xavier.
|