View Single Post
Old 03 Apr 2011, 13:36   #11
nyuszi
Junior

nyuszi

Originally Posted by Alex.M:
Asupra problemei principale din postul tau initial, nu se pot face prea multe. Daca actorul X nu apare in filmul Y, dar o imagine cu el apare la fisa filmului... este intr-adevar o eroare. Atat timp cat, insa, actorul X apare in filmul Y, fotografiile/capturile cu el la fisa filmului nu incalca nicio regula.

In legatura cu aceasta mentiune: Joan Crawford NU apare in film deloc. Nu apare nicaieri nici in distributie, nici in multumiri sau mentiuni speciale. Pur si simplu nu a mai avut de a face deloc cu filmul dupa ce si-a incheiat perpetuul razboi cu Bette Davis si a plecat de pe platourile de filmare. De aceea am facut sesizarea respectiva. Filmul s-a turnat partial cu ea, deci in consecinta exista fotografii facute la fata locului (promotionale) in care apare, dar in film nu e. Olivia de Havilland a preluat rolul ei, si au turnat filmul aproape inca o data. Ideea e ca fotografiile cu Crawford sunt foarte relevante pentru cei interesati de cariera ei sau pentru cinefili, motiv pentru care am sugerat mutarea lor intr-o sectiune de "Trivia", dar nu neaparat pentru film.

Ma rog, nu stiu cum s-ar putea face o "regula" bazata pe problema asta. E un caz mai special.

Quote:
Ai dreptate, dar din pacate nu se tine cont de parerea celor care cauta imagini si care sunt in cunostinta de cauza. Se trezeste cate unul care pune trei poze gasite din intamplare sa isi dea cu parerea si pentru acest lucru se schimba totul.

Nu stiu daca te-ai referit la mine sau nu, dar chiar daca raspunsul e da, nu ma supar. Am vazut ca ai foarte multe contributii la Cinemagia, deci nu pot decat sa-ti respect dedicatia. In acelasi timp, eu sunt interesata mai multe de filmele pre-1950, si am colectii imense de fotografii cu actori/actrite din perioada 1930-1950 (si filme foarte foarte multe pe DVD). Ideea e ca nu ma bag in treaba altuia daca nu stiu despre ce vorbesc, dar de data asta am stiut. Am adaugat destul de multe fotografii si afise la filme care nu aveau, filme mai vechi pe care nimeni de pe site nici macar nu a bifat ca le-ar fi vazut. Astept sa fie aprobate (care sunt okay). Sincer, personal nu ma intereseaza sa fac puncte sau medalii sau mai stiu eu ce, oricum filmele care-mi plac mie nu se gasesc prin Romania ca sa le primesc ca premiu, dar daca stiu ca am o fotografie sau un afis si vad ca pot sa completez ceva, o voi face. Poate din acest motiv am o prezenta minima pe site.

Cat despre "Verdict: Crima", m-am "suparat" pur si simplu pentru ca avand in vedere natura serialului, mi s-a parut ridicola lipsa de fotografii relevante cu Angela Lansbury ca J.B. Fletcher. Daca ar fi fost suficiente cu ea, as fi inteles (chiar aprobat) includerea altora, poate mai putin relevante.

Cat despre "screencaptures", daca ar fi de o calitate buna, nu as comenta. Dar de cele mai multe sunt mici, pixelate, iar culorile oribile. Am vazut site-uri cu sute (in unele cazuri chiar mii) de "screencaptures" din filme. De ce sa le mai vad o data si aici? Pozele promo de calitate (si cele HQ) sunt in schimb mult mai greu de gasit. Site-ul nu trebuie (parerea mea) sa includa totul, dar ceea ce se posteaza ar trebui sa fie corect si de calitate.
nyuszi is offline   Reply With Quote sendpm.gif