Originally Posted by fresie:
Originally Posted by Alex.M:
nyuszi, problemele ridicate de tine sunt corecte.
Nu intotdeauna continutul uploadat de utilizatori este relevant. De fapt, cam 40% din poze/galerii sunt respinse.
Regulamentul nu a inclus de la inceput interzicerea de screenshots/screencaps asa ca au curs multa vreme si curg inca, dar vor fi scoase inafara regulamentului in curand, tocmai datorita motivelor ridicate si de tine: calitate, aspect-ratio etc..
Capturile sunt oarecum binevenite in unele cazuri. Un exemplu ar fi filmele/serialele foarte vechi, pentru care internetul ofera f. putin continut fotografic, dar pentru ca regula ar trebui sa se aplice uniform, nu vor mai fi acceptate nici astea de la un moment dat.
Asupra problemei principale din postul tau initial, nu se pot face prea multe. Daca actorul X nu apare in filmul Y, dar o imagine cu el apare la fisa filmului... este intr-adevar o eroare. Atat timp cat, insa, actorul X apare in filmul Y, fotografiile/capturile cu el la fisa filmului nu incalca nicio regula.
|
Da, draga domnule Alex.M, imi aduci aminte de acelasi raspuns politicos pe care l-a dat si Gloria utilizatorului mihaelatb atunci cand reclama un furt al biografiilor si descrierilor de pe un alt site romanesc de profil, pe care culmea, il considerati concurent. Atunci cand eu am reclamat o problema asemanatoare, am primit un raspuns cat se poate de pueril, cum ca acele furturi sunt punctate doar cu un singur punct. Pai ori e laie, ori e balaie. Recunoasteti mai bine ca nu aveti un regulament bine pus la punct si ca politetea si dreptatea o aplicati doar atunci cand va convine. Am multe intrebari fara raspuns postate pe forum carora nu v-ati sinchisit sa le dati vreo importanta. Eu una nu accept prea multe critici, pentru ca nici voi nu acceptati. De ce sa ma consum, daca dupa 2000 de puncte obtinute, am primit un dvd in ultimul hal de zgariat, pe care dvd-player-ul nu mi-l poate citi sau am primit carcase rupte ori de un an de zile nu imi primesc dvd-urile la care scrie vesnic „in asteptare stoc”. Hai sa fim corecti atunci cand cerem corectitudine. Am primit nenumarate penalizari pe care mi le-am insusit fara sa spun nimic. Atat timp cat apar pe site imagini aprobate de voi, nu mai este treaba mea. Respingeti ceea ce este necorespunzator si apoi nu mai am eu de ce sa suport nemultumiri.
Acum sa fac si o gluma pentru ca nu am chef sa ma indispun deloc: si mie la Bac mi s-a parut ca am luat o nota cam mare la matematica si de atunci traiesc cu teama ca cei care mi-au corectat teza vor realiza eroarea si ma vor contacta sa imi schimbe diploma! Morala: noi muncim, voi decideti cu cat suntem platiti!
|
Nici comunicarea dvs. cu alti useri de pe forum si nici premiile pe care utilizatorii le obtin din punctaj nu intra in preocuparile sau atributiile mele directe.
Nu stiu exact ce reclamati in acest post, dar va adresati mie asa ca raspund la chestiunile in care am ce sa raspund.
1. "politetea si dreptatea o aplicati doar atunci cand va convine" - nu pot aprecia eu cat sunt de politicos, dar "dreptatea" in privinta validarii/respingerii imaginilor (una dintre sarcinile mele) recunosc ca o aplic cand imi convine. Adica mereu.
2. "Am primit nenumarate penalizari pe care mi le-am insusit fara sa spun nimic." - Nu numai ca pot fi verificate numarul si valoarea penalizarilor pe care le-ati primit, dar ocupandu-ma direct de validarea galeriilor de imagini (la filme,
nu si la actori!) pot spune calm si cu zambetul pe buze ca nu ati primit deloc... nenumarate. Daca s-ar da penalizari pentru fiecare poza respinsa, ar fi mult mai multe "victime" pe-aici.