"The Searchers" - prima vizonare. Am simtit prodigiozitatea coloanei vertebrale epice ce merita aprofundata, am vribrat la sublimul fotografic filmului, am exultat la fiecare replica a lui John Wayne, am admirat naucit desfasurarea baziniana a coregrafiei in scena in carre familia primeste vizita serifului si gastii sale, dar am indurat si niste contorsiuni stomacale sub sufocanta si gretoasa si pleonastica coloana sonora muzicala, si m-am infranat cu greu de la a-mi scoate globii din orbite de jena in momentele de teatralitate si melodramatism precum bataia de la nunta, punctul cuminant cand Wayne galopeaza ca o zgripturoaica pe urma feti si apoi dupa ce o ajunge o ia in brate... penibilitati de-astea datate. Nota 7/10
Originally Posted by miercuri:
Am reusit sa termin de vazut Enter the Void. Impresia a ramas la fel de proasta. Gaspar Noe, one trick pony phony. Un cameraman ambitios cu pretentii de regizor.
|
Lol, eu nu l-am vazut nici acum, uitasem de el... dar nici nu cred ii mai vine randul ca mi-a pierit entuziasmul.