Nu e vorba de altceva aici decat de relevanta.
Daca ma duc si umplu sectiunea de poze a serialului "Battlestar Galactica" cu poze cu, nu stiu, Michelle Forbes, care apare in 2 episoade din 74 (sau 3 din 75, daca am considera "Razor" un "episod"), dar nu pun poze cu Katee Sachoff sau Edward James Olmos sau Mary McDonnell care apar in TOATE episoadele, atunci cum e? Cam asta e situatia in cazul galeriei de la "Verdict: Crima".
Si asta ar fi inca okay, pentru ca de bine de rau macar ea APARE in serial, dar daca ma duc si pun poze cu Rachel Weisz la "The Mummy III", sau cu Jodie Foster in "Hannibal", atunci e cam nasol de mine, pentru ca PERSONAJUL apare, dar actrita e alta. La asta ma refeream, si de aceea am sugerat mutarea pozelor intr-o sectiune de "trivia", sau macar adaugarea pozelor cu Olivia de Havilland in rolul respectiv (ceea ce am si facut, apropo). Nu e vorba ca pozele sunt "gresite", dar sunt irelevante pentru film ca produs finit.
Si nu, nu trebuie sa vada moderatorii (sau cei care completeaza sectiunile de Wiki si Imagini) toate filmele din univers, dar in momentul in care se posteaza/accepta ceva, ar trebui verificata informatia, mai ales daca moderatorul nu este familiar cu filmul sau cariera unui actor.
Si, in ultimul rand, nu am spus ca pozele ar incalca vre-o regula de pe site, ci ca nu sunt intotdeauna potrivite ca si continut.
Last edited by nyuszi : 30 Mar 2011 at 10:53.
|