Originally Posted by copila_satanista:
rvn arata super  , doar ca eu daca dau de peste mi-e tare greu sa ma abtin sa nu-l prajesc simplu in ulei pentru ca mor dupa pestele prajit orice mi-ai face
caessar saru'mana ca mi-ai adus aminte de lasagna, vroiam sa fac de o grama' de vreme incat am si uitat  dar aia "la mama ei" nu se face cumva si cu niste sos alb sau visez? 
|
Nu ai citit cu atentie reteta - e vorba de sosul bechamel - care este sos alb si care se pune primul in tava si apoi in straturi si deasupra. Ce mi s-a parut mie ciudat la reteta de lasagna - foarte accurate, de altfel si asemanatoare cu a mea - este sosul bechamel la conserva

- n-am mai auzit de asa ceva. Probabil ca este insa util fiindca pe mine ma enerveaza sa am n oale de spalat dupa o singura mancare si la lasagna cam asa se intampla. Eu fac cu foi din comert, de obicei Barrilla, dar am luat si mai ieftine si au fost ok, nu fierb niciodata foile inainte, insa am grija sa fie destul sos / lichid incat sa se coaca si am mai facut in ultimul timp si cu un lasagna mix din Germania care contine condimente si banuiesc ca si un fel de liant pentru sos, gen amidon. Oricum, atat reteta, cat si poza iti lasa gura apa.