Thread: "Aurora"
View Single Post
Old 27 Mar 2011, 21:47   #117
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

cu siguranta,Viorel nu este psihopat,criminal de meserie...
dar,ceva-ceva a imprumutat de la un astfel de exemplar uman.cand fac afirmatia aceasta ma gandesc la scena aceea teribila in care el a facut proba armei.pe mine m-a speriat.in mod normal,chiar si cineva care ucide intr-un impuls de moment ar trebui sa aiba aceeasi stare,adica el ar fi trebuit sa realizeze ca prin acel gest va lua viata cuiva si sa-si dea seama de gravitatea faptei.dar,din contra,cred ca a descoperit ca-i place,ca e capabil s-o faca si ca simte deja "dulceata razbunarii"...
de fapt,am observat ca in doua persoane din cele 4 ucise, a tras fara sa clipeasca, probabil acelea erau tinta lui ca o cauza a raului: amantul sotiei si socrul lui.nu stiu daca mai retii,Liviu,dar in soacra lui,pana a tras, a avut momente bune de ezitare..
si apropos de faza asta, un defect al filmului: Catrinel Dumitrescu, era atat de neglijent surprinsa ca victima,incat se vedea clar ca nu este un corp uman,ci un manechin.chestia asta a stricat mult din dramatismul momentului,cel putin mie, asa mi s-a parut!
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif