Thread: "Breaking Bad"
View Single Post
Old 27 Mar 2011, 12:37   #24
BrBad
Novice

BrBad

Yeah, Mr. White!

Si eu sunt fan al acestui serial. Mi se pare cu adevarat deosebit. Am vazut toate cele 3 sezoane in cateva saptamani. Ce mi se pare deosebit este faptul ca toti actorii importanti joaca foarte bine. Rar mai vezi asa ceva intr-un serial. De Bryan Cranston si Aaron Paul ce sa mai zic. Sunt senzationali. Bryan Cranston a castigat de 3 ori consecutiv premiul Emmy ceea ce spune multe. Nu sunt sigur, dar nu cred ca sunt multi actori cu aceasta performanta. Aaron Paul a castigat si el acest premiu pentru sezonul 3.
Singura scena care nu mi-a placut a fost atunci cand Walter il aduce pe Jesse la noul laborator. Chiar daca scena a fost gandita sa fie cu umor, cred ca scenaristii au gresit. Jesse s-a comportat ca un adolescent idiot cand a intrat in laborator. Faza in care se tot impingea cu scaunul prin laborator a fost slaba. Dupa moartea prietenei sale persoanajul lui Jesse se parea ca s-a maturizat, iar scena respectiva numai asta nu a aratat.
Vince Gilligan, creatorul serialului, a declarat ca personajul lui Walter va urma o transformare de la un om obisnuit la Scarface. Abia astept sa vad aceasta transformare.
BrBad is offline   Reply With Quote sendpm.gif