Thread: "Aurora"
View Single Post
Old 21 Mar 2011, 21:25   #105
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by rvn:
pai, nu comenta ca un cronicar de moda.
eu doar mi-am pus o intrebare simpla: de ce a ales sa poarte geanta aia si nu alta? si intreb asta,fiindca am avut impresia ca la Viorel,nimic nu era intamplator...
apropos, o discutie referitoare la accesorii a avut-o si cu Pusa. tot insista sa-i dea o sacosa mai mica in care sa-si puna hainele, nu? o discutie fara sens? chiar a insistat putin pe asta...

hi hi. geanta cu numarul am remarcat-o si eu, si mi s-a parut atunci un acesoriu neintegrat. De alfel Viorel nu-si gaseste niciodata geanta potrivita. Si cu pusca se chinuie ceva vreme sa gasasca in ce sa o depoziteze cum trebuie. Mie aspectele astea mi s-au parut ca dau autenticitate personajului, pentru ca sunt probleme cu care cred ca s-ar confrunta un om normal care se hotraste sa omoare pe cineva.
Acum evident ca putem face speculatii si la nivel psihologic. Viorel este practic un inadaptat care nu se poate obisnui cu o noua situatie drept care nu-si gaseste recipientele potrivite, nu isi poate redecora apartamentul, nu se poate desprinde de casa mamei lui.