omudindulap si ghost90, ati vazut doua femei care sa faca asa ceva? Nu zic de fantezii, dorinte, filme etc. Zic sa vedeti pe viu, in fata voastra. Eu am prietene lesbiene, cum am mai spus, pe care le mai apuca giugiulitul in fata mea. Chestia asta ma enerveaza la culme, nu suport, ma face sa ma simt foarte inconfortabil. Nu mi se pare deloc incitant, desi, intre noi fie vorba, nici eu nu-s prea straina de un astfel de fenomen. Dar, na, probabil ca depinde de gusturile fiecaruia, nu stiu. Dar mie nu imi place sa vad asa ceva, nici la femei, nici la barbati, de-asta nu fac nicio diferenta intre lesbiene si gay.
danonino, homosexualitatea poate fi si genetica. Un exemplu concret si dovedit il reprezinta gemenii. In foarte multe cazuri, unul este hetero, celalalt este gay.
ah, ca sa fiu ontopic, ma mai enerveaza oamenii care canta pe strada. Cei care trec pe langa tine si canta. De la copii de 15 ani, sa zicem, pana la oameni in varsta. Care e faza? Ce li se pare atat de interesant in a canta pe strada?