Originally Posted by radurobert:
bai prietenasule eu le am cu dale scrisului dar sunt constient ca traiesc intr'o tara de rahat asa ca ma exprim ca sa reprezint tara in care traiesc . Daca tara ii proasta de ce sa nu fac si eu pa prostu . In fund si la urma urmei de ce sa faceti pe cultii daca tara asta e ultima din EU ?.Daca fiica l Basescu se exprima ca un copil de clasa a doua, si aia ii in parlamentu europei, atunci io de ce sa ma chinui ?. Da undei mandria nationalista ??. In povesti mincinoase de istorie cu Stefan cel Mare si Mihai Viteazu ?.  Hai ca siteul asta ii prea incurcat ca nu't da mura in gura si nu'm place can tre sa depun efort intelectual ... Baaa!!! Vreau sa fiu cat mai barbar findca traiesc in Barbaria 
|
le ai pe dracu'! şi bineînţeles că nu-ţi place situ', din moment ce trebuie să depui "efort" intelectual. cum niaba să o faci, când n-ai cu ce. ia mai bine dă tu fuga-fuguţa pe alea cu poze. poţi să te duci direct la tripleX, să vezi acolo desfătare intelectuală. şi după aia te poţi duce la pretenaşii din spatele blocului să le povesteşti pe la ce te-ai ghiombit şi lor şi să le aveţi cu d-ale scrisului împreună.