Thread: "Aurora"
View Single Post
Old 15 Mar 2011, 22:20   #85
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

eu cred ca CP a vrut sa creeze o "psihoza",sa ne faca sa ne "trezim" din nepasare.uite,in fiecare zi, suntem adanciti in rutina si rezolvarea problemelor existentiale,incat nu sesizam ca printre noi respira,traiesc si sunt bine-mersi,destul de multi care ar putea sa fie sau sa devina ca Viorel...
nu s-a intamplat niciodata sa va mirati de un gest asemanator, venit din partea unei persoane,pe care o cunoasteati chiar personal si sa nu va vina sa credeti ca a putut savarsi o asemenea fapta?omul era..."aparent",normal...si niciodata n-am fi crezut ca doar datorita unor manifestari comportamentale ciudate,"iesite din comun",ar fi capabil sa atinga punctul culminat intr-un asemenea mod...
mie,da..
ciudatenia lui Viorel este speciala,punctul forte al personajului. si cred ca CP a ales bine gesturile pe care sa le faca pentru a ne convinge de asta,treptat,lent si tensionat...
in schimb,interpretarea lui cred ca este "discutabila",sensul fiecarei actiuni a lui e nebuloasa...
fiecare judeca cum poate,un dram de nebunie cred ca exista in fiecare dintre noi...
chiar si la medicii care o trateaza...asa ca...pana la urma normalitatea e ceva atat de plicticos si banal,incat nu ne-ar satisface existenta deloc.am fi prea terni.

Last edited by rvn : 15 Mar 2011 at 22:25.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif