View Single Post
Old 11 Mar 2011, 09:23   #143
portaportese
Novice

portaportese

Originally Posted by Chambord:
Ia-o asa: nimeni nu mai cumpara bilet / DVD / revista / etc. In clipa aia te duci dracului (ca si income) ?

Nu pot sa cred ca nu ai observat pasajul cu: "esti pe un forum public, etc..". asa ca o sa presupun ca esti ori prea fudul ori prea putin inzestrat (cu atentie distributiva). NU trebuie sa ma asculte profesionistul/omul Preda/Buzescu/Tarantino/cum te-o fi chamand si nici nu intentionez sa-i vorbesc. Daca vreau sa sanctionez un artist/producator de arta il boicotez insa in nici un caz nu-i spun cum sa-si faca treaba. Dar pe un forum (pentru tine trebuie sa scriu mare) PUBLIC userului portaportese (in/out sider sau ce-o fi) pot sa-i spun ce vreau eu. Iar el are 3 optiuni: ma asculta, ma ignora, sau ... vizuina.

De fapt trebuia sa fiu mai precis: imi place discutia dar tonul tau e gretos
Renunt si la lectura discutiei doar ca sa nu iti mai vad ifosele "profesioniste".

Ce vrei sa spui tu pe tonul asta indignat, ingretosat, sarcastic si agresiv este ca interventia ta ("E o raritate sa vezi insiderii iesind din vizuini. Doar daca se face foc si bate vantul inspre ei.") sta sub onorabilul semn al libertatii cuvantului pe acest forum si nu e nicidecum o marlanie si un mod ignobil de a intampina noii useri? Mai ales cand ii banuiesti a fi insideri.
Convenabil, ce sa zic...
Dar cand e vorba sa ti se riposteze (nu tie, ci userului Chambord]) acea libertate a cuvantului dispare - imi oferi doar 3 optiuni: sa te ascult, sa te ignor sau sa ma intorc inapoi in vizuina).
Si mai convenabil.
portaportese is offline   Reply With Quote sendpm.gif