Cred ca e responsabilitatea clientului sa se intereseze de conditiile pentru vizionare si apoi sa dovedeasca ca le implineste. Mi s-ar parea aiurea doar in cazul in care ti s-au vandut biletele si apoi nu te-au lasat sa intri, dar si asa, daca o persoana clar majora le-a cumparat pe propria raspundere celelalte tot trebuie sa dovedeasca ca au peste 18 asa cum cine a cumparat ar fi trebuit sa dovedeasca la casa.
Si eu tocmai am venit de la un film peste 18, am prezentat buletinul la casa (dar pentru ca am castigat niste bilete si trebuia sa ma identific, de fapt tipul tot m-a intrebat cati ani am desi statea cu buletinul in mana), iar la intrare m-au intrebat pe mine si persoana cu care eram de varsta, am vrut sa scot un buletin, dar i-am zis ca avem 21 si ne-au lasat fara. Au fost si mai stricti, dar normal asa ar trebui sa fie...
Ce nu inteleg eu ce-i cu ratingul asta de 18+ dat atat de usor. Black Swan si London Boulevard au cateva scene putin erotice in cazul primului si putin violente in cazul celui de-al doilea, dar nicidecum excesive.
|