Azi-dimineata se uitau colegii de munca, entuziasmati pina peste poate, chiar la scena cu pricina - Lady Ga Ga & co. Am aruncat si eu un ochi, vrind-nevrind. Penibil, de-a dreptul. Gaguri a la Vacanta Mare. Da, romanii au talent. Au talentul de a lua tot ce-i mai prost de la altii si a-l transforma in ceva si mai prost. Au luat Big Brother, o ineptie fara sens sau rost si au transformat-o intr-o ineptie manelizata. Acum au luat asta si iar se revarsa galeata cu laturi in capul nostru. ProTv a ajuns un cuib de manelisti si cocalari. Mai aveau un 2-3 concursuri de cultura generala, mai vedeti vreunul? N-au nevoie romanii de asa ceva. Lasa sa vina unu sa-si scuture şoricii pe sticlă, să vezi atunci extaz şi audienţă record. Nu zic, există şi la alţii aşa ceva, dar ăia mai au şi alternativă - nu-mi place asta, schimb canalul. Aici pe un post am Iarta-mă, pe unu Soră pentru Mama sau cum mă-sa-i zice, pe altu' rage unu din faringe... Noroc cu Culturalul şi cu NG, ca mai gasesti cite o oază de linişte.
|