Miscare mica, calm, nu te enerva ca nu mai ai loc si de alte riduri.
Inteleg, esti un snob, de altfel ai si un nickname de snob. As putea zice ca e si unul de baiat complexat. "Dl." - domnul, mi se pare ca cersesti respect si importanta, ceea ce e foarte trist avand in vedere faptul ca te afli pe un forum. Si mai trist e ca ai 180 de ani pe un picior si inca nu ai aflat ca respectul se castiga. Probabil nu te-ai simtit important in copilarie, incerci sa compensezi acum.
"Dl. cinemactic", cinematic e de un snobism ieftin, dar ieftin rau. Presupun ca stii si tu, cum de altfel stim si noi, ca "cinematic" vine de la cinematica si e o parte a fizicii care studiaza miscarea.
Ce vreau sa zic eu ... e ca te bucuri ca un copil de 11 ani care a descoperit cuvantul "Irefutabil". Toata aceasta bucurie pentru ca in interiorul cuvantului se gaseste "futa".
Inainte de a te da mare inteligent, nu mai apasa pe poza in incercarea de a vedea descrierea din link.
Inca ceva, posteaza si tu raspunsul data viitoare, mai lasa ifosele ieftine. Am inteles, tu stii cum se numeste serialul, dar pentru ca tu esti mult prea tare, ai postat doar numele unui personaj.
Referitor la poza postata de mine, serialul se numeste Clona.
|