Pai de logica ar tine numai faza cu nisipul, deoarece faptul ca personajul n-ar fi prea inteligent poate fi intentionat, personal as zice ca e dupa cum am spus si-n mesajul precedent. Una e ca personajului sa-i lipseasca logica intr-o anumita situatie si alta e ca povestea sa fie logica. Cred ca tine si de asteptarile noastre, poate am fi vrut un personaj mai descurcaret, mai cu cap, si intr-adevar, parca nu prea-ti vine sa te uiti la un personaj care da dovada de prostie si nici macar nu-i amuzant in prostia lui. Si cumva avem dreptate sa dorim lucrul asta pentru ca in mare nu are pretentii filmul in afara de a tine spectatorul in suspans, iar asta cam dispare cand vezi ca nici personajul in sine nu e fascinant, mai ales intr-un one man show.
Cat despre faza cu nisipul, poate nu mai tin minte bine, dar parca incepe sa intre cam prin ultimele 10 minute, iar la inceput curge foarte putin, incepand ca in ultimele 2-3 minute sa navaleasca. Dar tu l-ai vazut mai recent, e mai proaspat in memorie asa ca poate ai dreptate. Cu briceagul nu stiu ce putea face, practic in afara de telefon nimic nu-l putea ajuta sa iasa de acolo, doar s-ar fi ajuns ceva mai rapid la finalul pe care l-a avut filmul. Singura scena in care ar fi avut o utilitate era cea cu sarpele.
|