Thread: "Buried"
View Single Post
Old 11 Feb 2011, 16:52   #13
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Cred ca asta era si ideea, sa fie vorba de "the average american", un tip care incearca sa faca un ban cinstit pentru familia lui, cu o slujba deloc pretentioasa, cu o inteligenta medie, pentru ca personajul lui clar nu era cel mai inteligent, dar era departe si de cel mai idiot. Nu era vreun fel de Batman, era pur si simplu un om de rand la locul nepotrivit, iar nimanui nu-i pasa de viata sa, nici teroristilor, ca daca vroiau sa obtina cu adevarat ceva de pe urma lui ar fi ales o alta metoda de "tortura", nici autoritatilor si nici macar persoanelor pentru care lucra. Viata lui era lipsita de importanta pentru toata lumea si din cauza asta n-a avut nicio sansa inca de la inceput, doar ca noi nu stiam asta. Cred ca suneti carcotasi la faza asta, asa e, unii din noi am observat niste greseli esentiale de supravietuire... si eventual ne-au enervat reactiile lui, dar n-am fost noi in cosciugul ala. Si apoi tipul era sub un stres enorm, nu doar ca s-a trezit in cosciug si a ramas bulversat de asta, dar ceva mai inainte fusese atacat de teroristi in timp ce facea acelasi lucru ca in ultimele cateva luni.

Faza cu sarpele chiar ca a fost cam gratuita, adaugata ca sa mai creeze putin dinamism si ca nu cumva ritmul filmului sa scada si sa devina plictisitor ca pana la sfarsit sa-l vedem doar cu telefonul in mana.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif