View Single Post
Old 08 Feb 2011, 20:26   #26
safi
Junior

safi

Originally Posted by ShinyKiteMountains:
(pacat ca nu incerci sa cunosti lumea inainte de a constata ca ai sau nu nevoie de ajutor si sunt convins ca arta interpretatiei actorilor va conta mai putin decat structura si semantica limbajului din scenariu, decat sintaxa sau codurile, indicativele de specialitate folosite ... tocmai de aceea poti mari cercul de prieteni mai usor)

Bafta tuturor

Sti, ai dreptate intr-adevar! Nu este bine sa refuzi ajutorul cuiva fara sa-l cunosti, dar eu nu am vrut asta pentru ca sunt un om de cuvant. Odata ce am promis unor oamenii - "actorasi" ca o sa apara in filmuletul meu, nu am cum sa mai dau innapoi! Eu n-am primit o "sansa" de la nimeni (asa ca mi-am creat-o)! Acum nu vreau sa ma laud ca sunt eu cine stie ce, nu nicidecum, sunt si eu la inceput ca si ei., si de aceea nu vreau sa-i schimb!!!
Pana nu-i pun la incercare, efectiv, pana nu vad de cum pot relationa cu ei (pana la urma eu sunt cea care trebuie sa ma fac inteleasa ca ei sa poata interpreta) nu am cum sa invit pe altcineva in echipa!!!
Ai dreptate, nu am facut bine, refuzand din start pe cineva pe care nu cunosc si poate are si experienta in domeniu, dar atata timp cat am promis ceva... trebuie sa ramana acel ceva, ori eu daca observ pe cineva si mai mult decat atat, sa-mi si placa, probabil as renunta la unul dintre ei... si nu cred ca ar fi corect fata de ei. Asa cum am zis, si ei ca si mine sunt la prima experienta... si nu vreau sa le dau cu tifla in cap! Imi cer scuze fata de "refuzul meu categoric", dar nu pot sa ma "indragostesc"de altcineva... pentru ca imi este frica sa nu-mi placa , si dupa, sa le tai, oamenilor macaroana

Sorry si multa, multa bafta!!!

Last edited by safi : 08 Feb 2011 at 20:36.
safi is offline   Reply With Quote sendpm.gif