Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 07 Feb 2011, 15:47   #1143
ShinyKiteMountains
Novice

ShinyKiteMountains

asta nu imi pare critica de film ce punem noi la cale aici usor usor usor usor vom deveni draconici si drept rezultat numarul cererilor de ban se va inmulti la adresa mai multora pentru varii motive ... incluzand si pe acesta ca nu poti sari peste un afis, un banner de 2 degete, care pentru a fii citit si receptat mai usor nu este asociat unor comentarii proprii facute in nume personal ...

deja aici topicul nu mai este acela initial care devine clar nu este mai interesant decat observatia (fixatia?) ca "domle, ma impiedica un spam" ... adica tot ce nu ma intereseaza intra in aceasta categorie sau daca n-a intrat inca va intra

pentru ca alti impiedicati de spammuri nu vor veni pe aici asa tam nesam, iar cei pe care ii avem nu reusesc sa se ridice la inaltimea topicului initial

si eu am de vandut un catel dar el nejucand in filme nu urca pe prima pagina a forumului

iar forumul mai repet este pentru TOTI
prosti stupizi sau buni iubitori de film de la oras sau de la ocna ... nu este un forum exclusivist, doar tema lui este eclusiv filmul si cultura asociata

este doar parerea mea si cum conteaza mai putin doar aceea a moderatorului sau a grupului ar putea decide

iar mie imi pare ca daca am un film de oferit gratis fac un serviciu tuturor utilizatorilor care nu cumpara filmele, cum de fapt ar trebui (spun industriasii)

lor celor din industrie nu le place siteul scenefz ... si il eticheteaza in orice topic ar posta drept spam

dar in acest topic vad ca e la moda spamul nu domnilor? ce topic, rahat
avem spammeri sa ii evaluam cu cat au gresit etc

Last edited by ShinyKiteMountains : 07 Feb 2011 at 15:52.
ShinyKiteMountains is offline   sendpm.gif