Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 07 Feb 2011, 14:49   #1141
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

shiny:
1. merci de compliment... costumul e pe bune
2. acesti stimabili useri au intrat alaltaieri si au postat un mesaj.
3. acesti stimabili useri au intrat si ieri si au postat un mesaj
4. acesti stimabili useri nu stiu sa posteze decat un mesaj... cel despre scenefz (care, sincer... nu stiu ce crezi tu... dar e un site cam mediocru)
5. acesti stimabili useri nu vor scrie niciodata despre filme sau altceva pe forumul Cinemagia... si asta pentru ca habar nu au sa scrie... despre asa ceva. daca ar fi stiut, sau daca i-ar fi interesat in mod deosebit acest forum, ar fi existat anumite reactii la ceea ce scrie lumea pe aici in urma lor... insa, nimic. au preferat sa fie indiferenti si sa posteze in alta parte, in speranta ca in alt topic nu o sa se ia nimeni de ei... insa, din pacate, tot aceiasi useri suntemin toate topicurile in care ei posteaza.

si acum, sa iti pun o intrebare... daca ei vin aici si isi promoveaza siteul mediocru... insa nu prezinta niciun interes fata de acest forum... eu de ce as fi interesata de site-ul lor?
asta e spammul... vin, postez si plec... iar in urma mea prapad... sa ma duc si eu acum dincolo sa le spun ca cinemagia e cea mai tare si ca daca aprticipa la concursuri vor castiga bilete la filme? in fond, spam cu spam se plateste...