Depinde in ce mod iti vezi tu pagina de Facebook pentru ca in .ro e doar "A SOCIAL NETWORK" (si prin asta nu vad o mare diferenta fata de matrimoniale)
In romania nu a prins deloc Myspace, si cu siguranta nu s-ar fi bucurat de succesul Hi5-ului sau Facebook-ului pentru ca romanii il vad doar ca INCA o pagina de matrimoniale..
Insa pentru unii, site-urile astea sunt o metoda destul de buna pentru a-si promova calitatile artistice. Tin si acum minte cum in 2008-2009 orice artist consacrat (in domeniul muzical) avea pagina de myspace iar cand doream sa vad vreun "latest work" sau sa obtin vreo informatie despre vreun event cautam myspace-ul artistului.
Acum totul s-a mutat pe facebook / tweeter, asa ca inca imi tin un cont anonim in care am toti artistii preferati si acces la toate Event-urile care au loc fara sa fiu invadat de spam-urile "prietenilor" care abuzeaza de viata pe internet.
Facebook is addictive, si sunt destui prosti pe www, sau doar aveam eu prea multi "friends"
Pana una alta toata lumea pe care o cunosc are telefon mobil si o adresa de e-mail.