Originally Posted by ShinyKiteMountains:
dincolo de aceste detalli cel mai indicat ar fii sa primesti un raspuns de la un profesionist pentru ca eu ma lovesc pentru prima oara de astfle de intrebari si habar nu am ce inseamna decupaj regizoral ori scenariu literar ori felurite indicative - lol - ce ti-am spus este doar ce va poate intelege oricine din problema pe care ai ridicat-o
|

....glumesc... nici chiar asa ...
Eu iti multumesc pentru tot! Pana la urma conteaza orice impresie, orice parere, orice gand pro sau contra, nu are importanta pentru ca nu cred ca o astfel de "meserie" are granite. De fapt filmul in general nu are "granite".
Eu doresc sa fac un scurt metraj cu care sa particip la un festival! Nu am bani pentru a plati pe cineva sa-mi faca scenariul (si acesta trebuie prezentat acolo) asa ca am hotarat sa-l fac singura!!! O sa fie greu

, dar nu imposibil atata timp cat imi doresc cu adevarat! Si in plus, tinand cont ca sunt la inceput, cred ca este cel mai bine sa trec prin toate incercarile astea! Sti cum este, pana nu te lovesti de un lucru pe care nu l-ai facut niciodata, nici nu ai cum sa-l intelegi vreodata daca nu l-ai experimentat pe propria piele. Perceptiile sunt diferite si de aceea vreau sa "percep" pe propria piele!
Iti multumesc inca odata!!! Bafta!!!!