Originally Posted by buticut:
Eu nu am afirmat că filmul este bun sau prost...
Deci, logic, nu văd absolut deloc rostul întrebării de mai sus!
Trailerele sunt facute ca sa te imbie, sa te convinga de faptul ca merita sa-ti dedici din timpul pretios pentru a vedea filmul in cauza
|
Perfect de acord, sunt făcute ca să te îmbie, să te convingă să mergi să îl vezi.
DAR, nu sunt făcute, în niciun caz, pentru a emite, chiar și simple
păreri, despre întregul film, fără să mai facem efortul de a ajunge în sala de cinematograf...
Doar o replica din trailer m-a facut sa zambesc, ceea ce e grav.
|
Acest stereotip cum că un film de Woody Allen trebuie să fie o cascadă de gaguri riscă să aprindă butoiul cu pulbere...Și nu ești prima care judecă lucrurile în "cheia" asta. Mai știu eu pe cineva care spunea cam așa:
"...nu te răsplăteşte cu o doză de umor pe măsura aşteptărilor; zâmbeşti pe ici, pe colo, şi atât". Umorul, ca și gusturile, nu se discută...Poate că o "fază" care pentru tine e searbădă, pentru mine e
funny. Nu zic
sigur că așa
este, dar sunt
sigur că așa
ar putea fi. Hai să nu impunem, încă, criterii în materie de gusturi.
Daca lui SMC nu i-a placut filmul x si intamplator, nu mi-a placut nici mie, asta nu inseamna ca nu am o opinie proprie. Da-ne mai mult credit, spectatorul de film inca exista si o duce bine
|
Lăsând la o parte discuția cu privire la modalitatea concretă în care îți poți manifesta acordul sau dezacordul vizavi de un film (de exemplu, fiind sarcastic, nu vei fi automat mai inteligent ori mai dificil de repudiat de către bietul cititor...), sunt absolut de acord cu ce ai spus!
Cuvintele cheie din frazele de mai sus sunt,
"i-a plăcut/nu i-a plăcut filmul".
Atâta timp cât e respectat criteriul ăsta, sunt dispus să dau credit
absolut oricui!