View Single Post
Old 06 Feb 2011, 18:47   #8
Dl.cinematic
Veteran
 
Dl.cinematic
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 147
Originally Posted by buticut:
Stiu ca am mai zis un lucru asemanator de un alt film care cica era comedie, insa trailerul nu imi provocase nicio reactie.
...................................
S-ar putea sa gresesc, chit ca am auzit deja destule pareri care coincid cu temerile mele.

Americanilor le place să teoretizeze și uneori o fac în mod excesiv, după umila mea părere...
Dar, recunosc, m-a frapat una din teoriile astea, mai ales atunci când am pus-o în relație cu două din afirmațiile tale anterioare...pe care mi-am permis să le extrag din context și să le "arunc" în "dreptunghiul cu citate".

Ca să nu mai lungim vorba...uite teoria respectivă. Are și un nume...se cheamă "teoria fluxurilor duale". Urât, nu? Sau poate sună urât doar în română..."Ingredientele" teoriei le las în engleză, ca să nu ne mai complicăm inutil.

"The two step model can usefully be applied to trailers. Audiences are sometimes directly affected by trailers but equally they can be influenced by the opinion of others whose ideas they respect."

Aoleu!
Exact asta ai zis și tu mai sus...!

Când ziceam că americanii au tendința de a teoretiza excesiv, mă gândeam chiar la cazul de față...Păi, teoria de mai sus, oricât de appealing ar fi la prima privire, nu mă lămurește dacă spectatorul de film mai există ca entitate distinctă (ori poate ar fi mai indicat să îl numim "spectator de trailere"), ori în cazul în care într-adevăr mai există, dacă mai este capabil să aibă propriile opinii despre filmul vizionat (ca alternativă, firește, la asimilarea necondiționată a părerilor altora)...



Baftă la examen!
Dl.cinematic is offline   Reply With Quote sendpm.gif