Măi, danonino, scuză-mă, dar tu chiar eşti mai încuiat la minte decât îmi imaginam eu.

Dacă în mintea aia creaţă aia a ta plinuţ este egal cu obez, dacă o poţi compara tipa aceea cu barbatul din poza pe care ai postat-o tu, e clar că ai problemă mare. Tu ştii că există modele plinuţe care prezintă îmbrăcăminte pentru doamne şi domnişoare mai plinuţe/grăsuţe?
Tu vrei sa negi nişte realităţi. Tipele astea cu câteva kg în plus, care pozează "în ipostaze sexy", reprezintă acele femei care nu au 90-60-90. Sunt oameni care apreciază şi această frumuseţe, nu te obligă nimeni să îţi placă sau să fii de acord. E ca filmele cu homosexuali, de exemplu: sunt destinate doar unei anumite categorii de oameni, nu te obligă nimeni să te uiţi la ele sau să-ţi placă. Când nu o să mai fii aşa de încuiat poate o să-ţi dai şi tu seama că pe lumea aceasta există oameni cu preferinţe total opuse faţă de ale tale.
Chiar sunt curioasă: tu ai avut numai prietene cu un corp impecabil?
rvn, ferească... Cum să facem aşa ceva? Să-l speriem pe bietul danonino? Dacă o să vadă şi el că femeile din viaţa de zi cu zi nu sunt asa de "bune" ca cele din reviste sau de la televizor, iar apoi o să rămână dezamăgit?