View Single Post
Old 06 Feb 2011, 10:22   #285
Patrik
Novice

Patrik

Originally Posted by Kuhaylan:
Originally Posted by Patrik:
Salutare! Imi trebuie umpic de ajutor si m-am gandit ca poate aici il voi primi Ei bine , filmul este desul de vechi , aproximativ 5 ani. L-am vazut pe HBO in acea perioada si mi sa parut interesant. Era vorba despre un tip Karl ( sau Karel , nu imi mai aduc aminte bine ) care era antrenor al unei echipa de juniori ce imbraca tricourile celor de la Mancheste United. Intre timp isi facuse un amic din acea echipa ( parca nu imi mai aduc bine aminte ) cu care se juca pe consola obsesiv meciul Mancheste United vs. Tottenham , iar pustuil il invingea mereu jucand cu echipa mai slaba. Intr-un final , Karl ajung un fotbalist la o echipa de amatori , si primeste o masina din partea clubului personalizata avand pe portiera scris " Karl Nebunul ". In finalul filmului el executa perfect o lovitura libera iar apoi fuge de pe stadion inr-un excess de fericire. De mentionat ca tipul avea o iubita , pe nume Anna.

Sper sa primesc ajutor , la urma urmei aici sunt multi oameni ce au o cultura dezvoltata a filmografiei Thx in Advice.

http://www.cinemagia.ro/filme/fc-venus-15582/

Nu cred ca este asta , dar o sa il iau si o sa verific. Thx.
Patrik is offline   Reply With Quote sendpm.gif