Quote:
Sa te afisezi provocator, sa pozezi in ipostaze sexi, sa te dai drept mare diva cand esti doar o foca obeza... mi se pare un lucru penibil, grotesc vizual, demn de a fi luat in deradere.
|
Si daca ei i se pare chiar sexi cum arata? "Sexy" does not equal "slim". Poti sa ai o privire sexy, o gura sexy, maini, picioare sexy, un fund misto. Abdomenul nu e totul si tipa chiar arata bine la fata. La urma-urmei, e recomandat sa te simti bine in pielea ta. Nu toti sunt asa plini de prejudecati, considerand ca cineva care depaseste 70 de kg ar trebui sa-si puna cat mai multe tone de haine pe ea si sa aiba o atitudine non-sexi, ca sa nu fie asa usor detectabila grasimea. Nu sunt insa de acord cu notiunea de a te simti bine in pielea ta, aplicata in toate cazurile, gen: "am atat de multe kilograme, incat acest lucru imi pune viata in pericol". Cand deja sanatatea ta e in joc, it's bullshit. Legat de afirmatia ta, ce mi s-a parut mie grotesc a fost pictorialul pe care i l-a facut o revista (Vogue?) lui Gabourey Sidibe, pentru ca transmitea un mesaj gresit, ca femeile ar trebui sa fie multumite de cum arata, indiferent cate kilograme au, ca si cum ar fi normal sa arati asa cum arata ea. Don't mean to offend her, pare sa fie chiar de treaba, dar tot e wrong. Asa ca, Danoninole, nu confunda "cateva kilograme in plus" cu "obezitate".
Si apropo, chiar trebuia tu sa strici topicul cu poza aia odioasa?