Thread: "În derivă"
View Single Post
Old 04 Feb 2011, 10:00   #45
sabinalin
Veteran

sabinalin

Joia a fost rezervata cuplului format din Ruxandra si Tudor: ea o femeie de familie cu pretentii si cu educatie superioara, el mai din topor,mai "taran" dar baiat cu suflet bun si ci idealuri sanatoase. S-au vazut,s-au placut, ea a divortat de primul sot si l-a luat de barbat. Au trecut 10 ani,au un copil de noua ani, ea a ramas iar insarcnata si vrea sa faca avort. El nu doreste acest lucru si acesta e punctul cand problemele acumulate in timp explodeaza si intoleranta isi face tot mai mult loc, cei doi ajungand sa nu se mai suporte. In ultimul loc dedicat lor Tudor si Ruxandra ajung la Andrei hotarati sa divorteze. In cele peste 25 de minute ale ultimei intalniri Andrei reuseste, cu argumente convingatoare,sa le zguduie hotararea iar in final ii lasa singuri si ne lasa pe noi sa hotaram daca ei doi vor divorta sau nu. Eu inclin spre a doua varianta... L-am vazut pe Bogdan Dumitrache in "Portretul luptatorului la tinerete" si "Oul de cuc" iar pe Andreea Bibiri o stiu din "Casatoria", xceptionala piesa gogoliana vizionata la Bulandra. Cei doi tineri actori evolueaza convingator si isi adauga realizari importante la C.V.
sabinalin is offline   Reply With Quote sendpm.gif