Thread: Film obscur
View Single Post
Old 30 Jan 2011, 22:06   #25
Dl.cinematic
Veteran

Dl.cinematic

Originally Posted by omudindulap:
Ma asteptam la ceva mai multa activitate pe aici, implicare. Oricum, ideea topicului este sa descoperim filme foarte bune, de care nu am fi auzit in veci. Daca va fi sa se infunde, nu-i bai, cel putin ramanem cu ceva de pe urma lui.

Nu aș zice asta...O parte a filmelor propuse sunt, într-adevăr, obscure și de-aia cred că e nevoie de puțin timp ca să studiem problema. Eventual, de ce nu, ca să și vedem o parte din ele...

sergiuseling, am văzut azi "La fille de RER", care era în lista mea chiar de la lansarea lui, dar pur și simplu n-am avut timp până acum...Un film interesant, nu aș zice extraordinar, bits and pieces of reality, însă inegal, după părerea mea. Prea multă "realitate" în primul tronson și prea puțină în al doilea (ușor patetic și cu o tentă de derizoriu). Pe scurt, mixed feelings.
Și o chestie interesantă...La un moment dat vedem un bar mitzvah iar melodia de-acolo era fix "Să fie pace în lume". Culmea ironiei...într-o secundă trecusem dintr-o realitate în alta...În fine, nu e foarte important...
În orice caz, nota 10 pentru coloana sonoră adițională, mai ales pentru pasajele de muzică clasică.
"Strabat mater"-ul vivaldian, cu Andrea Scholl contratenor...SUBLIM!

Last edited by Dl.cinematic : 31 Jan 2011 at 09:05.
Dl.cinematic is offline   Reply With Quote sendpm.gif