View Single Post
Old 27 Jan 2011, 02:03   #25
trups
Junior

trups

Originally Posted by paul_aramis:
gloria, dă-mi şi ban. da' mai întâi faceţi-vă teaba şi penalizaţii pe ăia care stau tot cu alea-n gură (şi aici şi pe privat). că dacă le-aţi tăia macaroana de la bun început, nu ar trebui să mai apelăm noi ceştilalţi la astfel de limbaj (destul de politicos altfel, comparativ cu mesajele individului; vrei o mostră de limbaj primită pe privat, care nu diferă cu nimic faţă de ceea ce a postat public?)

sau poate mesajele în care se tot pomeneşte de organe sexuale (în sensul vulgar) sunt acceptabile. pardon atunci, greşeala mea. merit să fiu sancţionat.
controleaza-ti limbajul si nu vei mai avea dedicatii de la nimeni, eu am spus clar sa nu mai comentezi la mine, da am gresit ortografia atunci, gata, treci peste,
nu cred ca am venit pe forum injurand da, am venit aici cu o intrebare, punct, nu am spus ca scoti boraturi pe gura si nu am comentat la nimeni primul, de raspuns la comentarii am dat si voi da in continuare.
Gloria imi cer scuze fata de tine si de stafful forumuluipentru neplacerile facute si ca poate te-am pus la munca in legatura cu postarile mele, poate ai vazut ca am avut mai multe si le-am sters singur dupa ce le-am citit din nou. salut numai bine.
@buticut da greseala mea ms pt atentionare
@dranonita mda cum spui tu

Last edited by trups : 27 Jan 2011 at 02:17.
trups is offline   sendpm.gif