Thread: Spartacus
View Single Post
Old 26 Jan 2011, 14:04   #92
gigea
Novice
 
gigea
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 12
Yup! Doar primul episod, desi as fi vrut sa astept sa apara toate cele 6 din seria Gods of The Arena.

In orice caz e frumos sa vezi ce s-a intamplat inainte de venirea lui Spartacus la 'scoala de gladiatori' a lui Batiatus.

Totusi dupa acest prequel o sa continue sezonul 2 din Spartacus blood and sand, fara Andy Whitfield in rolul lui Spartacus.

Liam McIntyre este oficial noul Spartacus



McIntyre intră oficial în pielea războinicului trac vândut ca sclav în oraşul Capua, din Imperiul Roman, unde devine noul campion al arenei de gladiatori, înainte ca el să pornească revolta cu care s-a încheiat sezonul 1. Acest rol a fost interpretat de actorul Andy Whitfield, el fiind nevoit să părăsească serialul datorită unor probleme grave de sănătate. Whitfield a fost de acord cu alegerea unui înlocuitor.

“Din moment ce nimeni nu-l poate înlocui pe Andy, am realizat că trebuie să găsim un actor care poate duce rolul lui Spartacus mai departe,” a spus Chris Albrecht, CEO Straz. “A fost important pentru noi să-l avem pe Andy alături când facem alegerea actorului. Am avut noroc să-l găsim pe tânărul şi talentatul Liam, astfel putem să continuăm această serie.”

Liam McIntyre este cunoscut în Australia, din seriale ca ‘Neighbours,’ sau ‘Rush.’ El a mai apărut şi în miniseria The Pacific produsă de HBO. McIntyre se află în prezent în Noua Zeelandă, pregătindu-se intens pentru forma fizică. Filmările vor începe în primăvara lui 2011.

Sursa: tvpedia
gigea is offline   Reply With Quote sendpm.gif