Monotone ... ne bucuram (sau nu) ca impresionatul pe facebook e ceva important pentru tine

. Poti sa arati ca ai alte pareri si in moduri mai inteligente. Cred ca as putea sa vars si eu cate ceva depre frustrarile tale si iti povestesc si de ale mele ca sa nu zici ca sunt rea, dar nu o fac, cel putin nu pentru a explica un punct de vedere diferit.
On: mie filmul mi s-a parut destul de bine inchegat prin intermediul actorilor, atmosferei, detaliilor, povestii in sine. A reusit cu brio satisfacerea curiozitatii cu privire la aparitia Facebook. Vrem nu vrem, daca ne gandim la nivelul afacerii, succesul lui Zuckerberg este de admirat si cu siguranta nu a fost construit pe baza de goliciune in creier. Probabil ca povestea m-a fascinat putin mai mult si din cauza interesului meu pentru domeniul asta. Ma asteptam ca Mark sa fie pus intr-o lumina cu totul si cu totul pozitiva, aici am avut surpriza de a constata ca moralitatea lui nu a fost chiar de neclintit . Inteligenta, luarea deciziilor corecte, stilul deosebit de a se focusa pe dezvoltarea ideilor sunt de admirat in timp ce furtul pozelor, caracterul lui dificil, renuntarea la propriul prieten, desi avea inteligenta necesara pentru a-l intelege si a-l trata altfel, m-au intrigat. The Social Network merita sa fie urmarit pentru analiza unei parti din personalitatea lui Mark Zuckerberg si pentru exemplul pe care il da in domeniul afacerilor de succes. Consider ca sunt superficiali cei care il critica pe baza acordului sau dezacordului asupra faimoasei retele de socializare ori pe baza faimei regizorului.