Originally Posted by rvn:
Desi imi dau seama ca pot trezi suspiciuni, fiindca sunt prietena cu Pitbull, cer voie sa-mi exprim si eu o simpla parere.
|
Originally Posted by rvn:
Poate gresesc, dar ma intreb daca nu cumva ceilalti moderatori au lasat-o mai moale vazand cum a fost pus la punct Pitbull pentru ca modera mai sever.
|
Daca nu spuneai asta poate credeam prima afirmatie. De exemplu buticut a inceput sa fie ceva mai activa ca moderatoare in ultimul timp, iar restul au fost la fel de activi ca de obicei, adica mai deloc in cea mai mare parte, cu exceptia lui Windom si, desigur, Gloria & Stefan cand au avut timp. Bine, in unele sectiuni poate nici nu e mare lucru de moderat...
Nimeni nu i-a cerut lui Pitbull sa plece, dar a devenit foarte clar dupa altercatiile cu keep sau che ca obiectivitatea era in mare parte absenta. Acelasi lucru s-a intamplat si cu ALS de exemplu si, daca tot erai la faza cu cronicile lui Pit, cred ca mai multa lume cu adevarat interesata de cinema ar fi stat pentru ALS. Nu mai tin minte pentru ce a fost banat halebardul... Lui djinjis i se sterg(eau?) constant mesajele. Si cred ca exemple mai sunt destule. Ideea e ca Pitbull nu trebuie sa se autobaneze, dar nici sa modereze, cel putin nu asa cum a facut-o in ultimul timp si s-ar putea sa fie cam lung "ultimul timp" dupa parerile unora.
Cat despre chestia cu trolii se poate rezolva cu ceva mai multa atentie. Eu m-as bucura daca ar reveni si cei banati, dar sa revina intr-un loc in care moderarea se face cu ceva mai multa obiectivitate.