Desi imi dau seama ca pot trezi suspiciuni, fiindca sunt prietena cu Pitbull, cer voie sa-mi exprim si eu o simpla parere.
In legatura cu plecarea multor useri vechi. Din cate stiu, numai keepwalking a plecat din cauza conflictului cu Pitbull. Poate si c.ghevara. Am inteles ca toti ceilalti pur si simplu au devenit ocupati cu alte preocupari. Iar despre cei din urma cu ani de zile, de cand eu nu venisem pe forum, nu stiu nimic. Daca cineva stie de vreun caz de parasire a forumului din cauza lui pitbull, il rog sa spuna. Ma refer, desigur, la useri de valoare, nu la spammeri, trolli, flooderi, grafomani si altii ca ei. In schimb, stiu sigur despre diversi useri si vizitatori care veneau pe forum si ca sa-i citeasca lui cronicile si mesajele, si acum isi raresc tot mai mult vizitele.
In legatura cu situatia actuala, e clar ca slabirea moderatoriei pana aproape de disparitie e foarte dezavantajoasa pentru forum. In primul rand, se creeaza dezordine. In al doilea rand, prolifereaza postarile derizorii, inculte si inutile. Am impresia ca nimeni nu mai modereaza nimic. Poate gresesc, dar ma intreb daca nu cumva ceilalti moderatori au lasat-o mai moale vazand cum a fost pus la punct Pitbull pentru ca modera mai sever. Si asa cum spunea SMC, si eu cred ca Pitbull insufletea mult discutiile, chiar si cu tot stilul lui mai dur de a fi – sau poate inclusiv datorita aceluia. Daca tot ati vrut sa scapati de el, macar ar fi trebuit sa aduceti pe cineva in locul lui. Cineva mai iertator, dar la fel de interesant.
Sper sa nu supar pe nimeni cu acest mesaj – mai ales ca si eu am postat de multe ori, "enervandu-i" pe acesti useri si pe moderatori.Am vrut doar si eu sa-mi exprim parerea.
Last edited by rvn : 23 Jan 2011 at 21:42.
|